Welkom op het nieuwsoverzicht

Hartelijk welkom op de website van Co-Med praktijk Den Haag Bordewijk. Via deze website zullen wij u nog beter informeren over onze praktijk. Hier wordt u op de hoogte gesteld van onze diensten en  communiceren wij (spoed)contactgegevens. Ook kunt u via onze website direct inloggen in uw patiënten portaal. Hier kunt u zelf uw zaken regelen zoals een afspraak maken, een vraag stellen en medicijnen bestellen. Dit portaal zorgt tevens voor een directe toegang tot uw medisch dossier, zodat u te allen tijden uw gegevens kunt inzien.

Onder deze sectie vindt u binnenkort alle nieuwtjes met betrekking tot Co-Med. Hier zullen ontwikkelingen zowel uit onze eigen praktijk als uit de gehele organisatie gedeeld worden. Daarnaast zullen ook andere zorg gerelateerde onderwerpen aan bod komen. We spreken van een divers nieuwsoverzicht.

Bent u benieuwd naar waar Co-Med zich mee bezig houdt? Of wilt u meer weten over zorg gerelateerde ontwikkelingen? Dan bent u hier aan het juiste adres. Houd deze sectie in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Direct contact met de huisarts?

Wil u direct een huisarts spreken? Neem dan plaats in de online wachtkamer. Deze is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. U vindt rechts onderaan de pagina het spreekwolkje Image waarmee u in de digitale wachtkamer kunt plaatsnemen en u wordt dan direct geholpen. Wanneer u deze niet ziet is de wachtkamer gesloten. Deze wachtkamer is enkel voor patiënten die ingeschreven staan bij deze praktijk.